ERC celebrarà la Diada a Gavà el 10 de setembre
Albert Massana, portaveu d’ERC a Gavà i candidat a l'alcaldia,

El president de la federació comarcal d’ERC al Baix Llobregat i L’Hospitalet i diputat al Parlament, Jordi Albert, participarà a la commemoració local de la Diada a Gavà. L’acte es farà el 10 de setembre al vespre, seguint una tradició, que segons ha recordat el portaveu d’ERC a Gavà i candidat a l’alcaldia, Albert Massana. “la va instaurar el nostre partit l’any 1992 i cada vegada creix en participació”.

La celebració començarà a les 20.00 hores amb les ofrenes davant del monument als Màrtirs de 1714 i els parlaments de representants de partits polítics republicans, sobiranistes, entitats i ciutadans.

La delegació d’Esquerra estarà encapçalada per Jordi Albert i els tres regidors municipals (Albert Massana, Marta Jiménez i Andreu Pérez).

A continuació serà el torn dels sindicats i després de les entitats i associacions locals. Clouran l’acte les ofrenes dels representants del CDR, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i Òmnium a Gavà. En acabar, s’aixecarà un pilar amb els castellers mentre els assistents formaran un gran llaç groc.

Albert Massana precisa que “aquesta commemoració estarà marcada per l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats, juntament amb fer de les eleccions municipals del proper maig i la unitat d’acció postelectoral, un nou pas per sumar més gent al projecte de la República catalana”.