Paralitzades les obres públiques a Gavà

ERC-Gavà critica també la manca de comunicació amb la ciutadania de les obres que, el passat 14 de gener, van començar al parc del passeig Joan Maragall. L’actuació divideix el parc infantil en trams i crea una nova àrea de jocs en la zona central. ERC ha criticat que “si bé es cert que s’ha comunicat de manera digital l’inici de les obres, molts veïns no estaven assabentats ni del contingut del projecte, sobretot pel que fa a la tala d’arbres, ni de l’inici de l’execució del mateix, cosa que s’hagués evitat simplement, enganxant alguns cartells informatius a les porteries i comerços del passeig”.

ERC-Gavà posa en dubte la participació ciutadana real en la planificació de la ciutat “la millora del passeig és una reivindicació dels veïns però aquesta s’ha projectat sense que aquests hi puguin aportar què es el que realment volen” i critica el que considera “una falta de consideració envers la riquesa natural de la ciutat. Més enllà del desastre ecològic que suposa el Pla de Ponent, hem pogut observar que, per motius diversos, s’està procedint a una disminució de l’arbrat de la ciutat”

Segons la formació republicana “encara que s’excusin amb que es replantarà en un altre lloc de la ciutat, els arbres no només tenen un valor estètic, sinó que contribueixen a la millora de la qualitat de l’aire de la zona on estan ubicats i són una barrera sònica natural”.

ERC qualifica de “propaganda reiterada la suposada sensibilitat medi-ambiental de l’ajuntament exemplificada en la campanya Gavà Naturalment, Gavà va perdent una de les característiques més valorades per la ciutadania: l’entorn natural de la ciutat”.