ERC de Gavà renova executiva
Imatge esquerra: Eveli Villuendas i Josep Campmany. Imatge dreta: foto de grup de la nova executiva.

ERC-Gavà ha renovat l’executiva local i Eveli Albert Villuendas passa a ocupar el càrrec de president. El partit precisa, a través d’un comunicat, que “des que es va aprovar l’executiva el 2019 després de les eleccions municipals s’han anat produint canvis en la composició de la mateixa per diverses raons, laborals, personals o, malauradament, per la mort d’Albert Massana”.

A més, el fins ara president, Josep Campmany, considerava que “calia renovar la presidència ja que feia bastants anys que ho era i era necessari que s’incorporés gent nova a l’executiva”.

El passat dissabte dia 27, l’assemblea local de militants d’ERC-Gavà va escollir per unanimitat la candidatura presentada per Eveli Albert Villuendas Huguet, que s’havia incorporat per primer cop a l’executiva el 2019.

La nova executiva, on s’hi integren els quatre regidors d’ERC-Gavà a l’ajuntament, estarà formada per: la Marta Jiménez, Secretaria de Finances, l’Andreu Pérez Secretaries d’Organització i de Barris i Urbanitzacions, la Mireia Villuendas Secretaries de Feminismes i Nova Ciutadania, el Miquel Rosselló Secretaria de Transició Ecològica, la Montserrat Arnau Secretaria de Política Municipal i l’Alícia Carmona Secretaria d’Imatge i Comunicació que, juntament amb l’Andreu Ramírez, en seran els representants del Jovent Republicà.

A l’assemblea es va fer balanç dels darrers 10 anys, i es va agrair la feina feta per Campmany al capdavant de l’executiva i es va desitjar molts ànims als integrants de la nova executiva.