ERC demana millores a can Tries
Una de les demandes és el soterrament de línies elèctriques.

ERC s’ha reunit amb els representants de l’Associació de Veïns del barri de can Tries, per conèixer les seves reivindicacions. Els veïns consideren que “l’Ajuntament no inverteix en manteniment” i posen com a exemple “el propi centre cívic punt de trobada dels veïns i seu de l’associació, que presenta un mal estat de les portes d’accés”

ERC trasllada també la necessitat de “pavimentar elscarrers perquè en 10 anys només s’ha fet un programa per asfaltar-los” així com “la neteja perimetral del barri, on s’hi acumula brossa i hi ha un evident excés de matoll, la qual cosa suposa un perill en cas d’incendi, més si és té en compte la proximitat a zones boscoses”.

Segons Esquerra “els veïns també es queixen de la dificultat de caminar per les voreres, tant per la poca amplària de les mateixes, com per la presència de molts pals de fusta que, en molts casos, fa que els vianants hagin de baixar de la vorera, i reclamen que es treguin, de la mateixa manera com s’han tret a la resta del poble”.

Finalment, una de les demandes històriques del barri és, segons precisa ERC, “el soterrament de la línia de mitja tensió que travessa el barri”, assumptre que la formació reorda que “ja vam exposar en un ple, però la demanda no fou atesa”.

Per tot això, ERC-Gavà anuncia que presentarà una proposta al proper ple demanant que “es solucionin i s’atenguin les demandes dels ciutadans del barri de can Tries”.