ERC demana punts de llum sota el pont de la C32
ERC demana punts de llum sota el pont de la C32

El grup municipal d’ERC a Gavà proposarà en el Ple de l’Ajuntament d’aquest dijous, 28 d’octubre, que “es col·loquin punts de llum sota el pont de la C-32, en el punt de l’avinguda de Bertran i Güell, on ja comença l’avinguda del Mar”. Es tracta d’un tram, d’uns 50 metres que, segons Esquerra, “durant les hores de nit queda completament a les fosques”.

La formació precisa que “si bé això no és un problema pels cotxes i altres vehicles a motor, el fet que no hi hagi llum comporta un risc pels vianants, ja que aquí ja comparteixen nivell amb el carril bici i no poden veure si s’acosten bicicletes o vehicles similars, com els patinets elèctrics, si aquests no porten llum autònoma. També hi ha el perill d’ensopegar amb la zona enjardinada del lateral, que està lleugerament enfonsada respecte la via per als vianants”.

El grup municipal també adverteix que “a més, és sabut que la manca de llum en passos com aquest pot facilitar que s’hi cometin delictes, com robatoris o assetjament, ja que la manca de llum propicia l’anonimat dels malfactors”.