Grup Municipal d'ERC
Grup Municipal d'ERC

El grup municipal d’ERC demanarà a l’equip de govern en el proper Ple municipal “quins plans tenen per millora l’eficiència elèctrica als espais de titularitat pública del municipi més enllà de l’ús de LEDs en l’enllumenat públic”.

La formació política assegura en un comunicat de premsa que “si bé cal augmentar el percentatge d’energia elèctrica produïda de manera renovable i que la major part d’energia que es faci servir sigui l’elèctrica també cal augmentar l’eficiència elèctrica, és a dir, aconseguir que per un mateix objectiu es consumeixi menys energia. En això les administracions públiques, a més de potenciar-ho pel conjunt de la societat, han de ser exemplars en la seva aplicació. A més, estalviar en consum d’energia permetria invertir més en altres despeses destinades a millorar la vida de la ciutadania”.

LED
Un operari instal·lant punts de llum LED als carrers de Gavà

En la nota es recorda que “a Gavà, com molts altres ajuntaments, s’està fent el canvi progressiu de les lluminàries dels carrers per LEDs i altres dispositius de baix consum” però a judici d’ERC “ no ens podem entretenir a posar-nos medalles i que cal seguir treballant en aquest objectiu. Hi molts altres llocs on es pot millorar l’eficiència elèctrica (calefacció, ordinadors i altres aparells elèctrics,…).

És pot tot això que el grup municipal preguntarà a l’Ajuntament pels seus plans de futur en la sessió plenària de finals d’aquest mes d’abril.