ERC denuncia el to de Jordi LP
Jordi LP durant la seva actuació a Gavà.

El grup municipal d’ERC-Gavà presentarà una proposta al Ple de juliol on demana al govern municipal que “no contracti espectacles amb missatges intolerants i de falta de respecte envers la diversitat sexual i de gènere”.

Esquerra fa aquest prec arran de l’actuació de l’humorista Jordi LP a la Festa Major de Sant Pere, el passat 29 de juny, al Parc de la Torre Lluc perquè consideren que “va fer servir tòpics masclistes i homòfobs que, en molts casos, faltaven el respecte de forma vergonyosa a les dones i a persones que no són heterosexuals”.

ERC recorda que “el Ple municipal del 28 de juny del 2018 va aprovar una declaració institucional que deia textualment que l’Ajuntament de Gavà es mostra contrari a l’homofòbia, la lesbofòbia, la bifòbia, la transfòbia i la interfòbia i dóna suport al col·lectiu LGTBI”.

Esquerra considera que “els valors d’educació i tolerància que estem transmetent a les generacions presents i futures han d’estar basats sempre en el respecte cap a totes les persones, i en no fer servir mai les diferències com a eina de mofa i espectacle per divertir a la resta”.

ERC-Gavà vol expressar públicament el seu “malestar per aquesta actuació, pagada amb diners públics, i demana al govern municipal que, “de cara a futurs actes d’aquest tipus, el respecte a la diversitat sigui una condició obligatòria per contractar als artistes”.