ESMENES-ERCAnna Simó al despatx del grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Gavà.

Esmena pactada d’ERC als pressupostos 2014 per a l’Hospital de Viladecans

Es tracta de redactar el pla funcional de l’equipament sanitari abans del proper estiu. El govern també es compromet a fer petites obres de millora a l’institut Bruguers

El grup parlamentari d’ERC ha pactat una esmena amb CiU als pressupostos de la Generalitat per al 2014 perque el Govern redacti “el Pla funcional de l’Hospital de Viladecans abans de l’estiu de 2014 per adaptar el projecte executiu que es va elaborar el 2008  en el que es preveia l’ampliació i millora de servei”, ha explicat la diputada Anna Simó, qui ahir va estar a Gavà amb el regidor del grup municipal del partit, Andreu Pérez Lorite. Simó precisa que “Esquerra ha prioritzat que escompleix la moció pesentada al Consell Comarcal i que es va pactar amb la resta de formacions polítiques on volem donar prioritat al projecte d’ampliació del centre. Per això el que es farà primer és l’estudi de necessitats per després readaptar el projecte”.

 

D’altra banda, el grup parlamentari d’ERC també es felicita pel compromís que ha fet el Govern de “realitzar obres de reforma i millora de l’Institut Bruguers per a l’any vinent”. Simó admet que “és molt necessari actuar-hi, i tot hi que vam estar a punt de fer-hi entrar una esmena, en els pressupostos no s’hi accepten. El que sí que s’ha incorporat és la intenció de fer-hi obres de millora i nosaltres vetllarem perquè es compleixi perquè hi fan molta falta”.


El portaveu municipal d’ERC-Els Verds-Independents per Gavà, Andreu Pérez i Lorite es mostra satisfet perquè “això suposa una millora dels serveis socials bàsics de la nostra ciutat, com són la salut i l’educació”.