ERC Gavà crearà aparcament
Albert Massana.

Esquerra Republicana de Gavà intensifica aquests dies la seva presència al carrer amb la campanya exposant les principals propostes del seu programa a la ciutadania. Divendres a la tarda la seva carpa va romandre instal·lada a la plaça de Batista i Roca de d’on l’alcaldable de la formació, Albert Massana, va voler parlar d’aparcament, un assumpte que, al seu entendre, “preocupa a molta gent i certament és complex”. Per aquesta raó, Massana assenyala “nosaltres ho abordarem i ens comprometem a crear fins a 412 noves places gratuïtes d’estacionament de vehicles en superfície”. La proposta és fruit, segons explica, “d’un estudi rigorós que hem fet de l’espai públic amb la idea que la ciutadania deixi el cotxe i es desplaci a peu o en bicicleta”.

Massana considera que “el tema de la mobilitat és important” i que “cal estudiar diverses alternatives, com per exemple la possibilitat que la ciutadania dels sectors perifèrics tinguin l’opció de desplaçar-se al centre amb transport públic de manera gratuïta a través de tickets obtinguts per la compra al comerç local, la qual cosa també contribuiria a dinamitzar les compres als establiments del nostre municipi”.

Esquerra explica que, “la idea va en la línia d’apostar per un model de convivència saludable i de millora econòmica i que enfronta els reptes de la globalització i l’ultraliberalisme en l’àmbit local”.