ERC-Gavà demana un nou ús de la bolera de Barnasud
Albert Massana, portaveu municipal d'ERC-Gavà

El grup municipal d’ERC-Gavà ha rebut un escrit de l’Associació d’amics del ball de Gavà en el qual comuniquen que fins fa poc utilitzaven les instal·lacions del col·legi Jacme March per a organitzar les sessions del ball. Segons aquest escrit “per varies dificultats amb la direcció del col·legi ja no poden fer-les servir i no troben cap local disponible per seguir organitzant les sessions de ball”.

ERC- Gavà proposa com a solució “que s’adeqüin les instal·lacions de la “bolera” del Barnasud com a pavelló multi-usos per tal que l’esmentada associació com altres entitats i la ciutadania en el seu conjunt en puguin treure profit”.

ERC-Gavà ha manifestat que “sempre hem denunciat la manca d’espais culturals de lleure populars de la ciutat, tant per la falta d’adequació de nous espais com per la pèrdua d’instal·lacions que s’havien utilitzat per aquest fi, com l’espai del centre cultural, ara en mans privades; els baixos del casal Sant Jordi, inutilitzables per humitats, les pistes esportives Ernest Barrufet, al terrat de l’antic MercaGavà o la previsible pèrdua de gran part de les pistes esportives i parcs de la Masia de can Sellarés, per la urbanització prevista d’aquests espais”.

Segons ERC-Gavà “aquesta problemàtica de manca d’espais impedeix un correcte desenvolupament de la vida cultural i social de la ciutat, atrofiant el creixement i expansió d’entitats i que fa que, cada vegada més, adquireixi les característiques d’una ciutat dormitori”.