ERC Gavà presenta la candidatura a les Municipals

ERC Gavà va presentar aquest dissabte la candidatura amb la qual concorreran a les eleccions municipals del proper 28 de maig. La llista l’encapçala Miquel Roselló, seguit de Marta Jiménez, Andreu Pérez, Isabel Planas, Eveli Villuendas, Alícia Carmona i Andreu Ramírez, en els primers llocs.

Durant l’acte, celebrat aquest dissabte a tarda a la sala d’actes del Museu, Esquerra va presentar els eixos principals dels seu projecte a través d’un vídeo i es va conversar amb la resta de candidats, els quals van poder presentar-se i expressar les seves inquietuds polítiques,

Roselló precisava que “fer una llista no és fàcil perquè requereix de persones amb compromís i ganes de treballar i que “per elaborar-la s’ha tingut en compte la paritat, la incorporació de persones amb l’experiència d’anteriors mandats, amb altres de noves que portin altres idees al projecte. Hem optat també per incloure perfils diferents i gent jove amb empenta que vagi agafant rodatge i en el futur ser el relleu necessari”.

Miquel Roselló afirma que afronta la nova cita electoral “amb un bon equip, molta il·lusió i amb la ferma convicció de que tots i cadascun de nosaltres estem en política per millora la vida de les persones. Malgrat tot, som realistes i sabem quina és la situació per això la nostra aspiració és millorar els resultats del 2019”.

El cap de llista va explicar que “s’està treballant en el programa que té clars uns eixos com són la creació d’habitatge públic i de lloguer, amb una clara aposta per l’Espai Roca, i sempre protegint l’entorn natural. També volem impulsar la cultura, conservar el patrimoni i promoure l’economia al costat del petit comerç i fent de Gavà un pols d’atracció d’activitat”. Roselló també defensa “la construcció de nous equipaments de ciutat, la millora del transport públic i la mobilitat sostenible i el manteniment d’un espai públic net i cívic”.