ERC muntarà parada per Sant Jordi
ERC muntarà parada per Sant Jordi

ERC -Gavà ha anunciat que aquest Sant Jordi muntaran, de nou, parada a la Rambla de Gavà per celebrar una diada que, qualifiquen, “com una de les festes emblemàtiques de Catalunya.

D’aquesta manera Esquerra es mostra “molt satisfeta de poder recuperar l’esperit d’aquesta celebració, després de dos anys en què les restriccions per la pandèmia van impedir que es fes”.

ERC valora la aquesta data, “no només pel fet de sortir per compra llibres i/o roses per regalar, sinó com una oportunitat per trobar-nos amb la gent, i per conèixer l’activitat de les diferents entitats del municipi, en especial les de l’àmbit de la cultura”, perquè, al seu entendre “cultura també és el conjunt de valors, aptituds, teories, ideologies fruit de l’activitat de l’ésser humà, especialment quan viu en societat. I cultura és també compartir aquests valors, debatre’ls i per això la importància de diades com la de Sant Jordi, on la ciutadania pot fer-ho en un ambient festiu”.

Des de la parada d’ERC precisen que “exposarem i debatrem amb tothom qui vulgui quin és el model cultural que volem per Gavà.”