ERC proposa millorar la informació sobre la recollida de brossa

El grup municipal d’ERC-Gavà va presentar una proposta al Ple celebrat el passat 30 de març “per informar més i millor als ciutadans dels diferents serveis de recollida segregada de la brossa, atès que no es fa, per desconeixença, un bon ús dels mateixos”.

Segons ERC “la ciutat compta actualment amb un servei municipal de recollida a domicili de mobles i estris voluminosos, però és poc conegut pels veïns i la major part d’aquestes deixalles acaben depositades al costat dels contenidors, embrutant els carrers”.

D’altra banda, s’acaben d’instal·lar punts verds per llençar de forma segregada petits dispositius elèctrics, bombetes, piles i bateries, CDs, etc, tot i que, segons ERC, “l’ús que se’n fa tampoc és òptim”.

La formació precisa que “tot plegat fa que Gavà encara sigui el tercer municipi per la cua a l’àrea metropolitana de Barcelona en percentatge de recollida selectiva, cosa que impacta negativament en el cost del rebut de l’aigua dels veïns i veïnes, a través del recàrrec de residus”.

Per canviar aquesta dinàmica i generar una major sensibilitat ciutadana, ERC demana “posar als contenidors de la brossa cartells adherits ben visibles on s’informi del servei de recollida a domicili i dels nous punts verds”.

PUBLICITAT