ERC reclama un millor manteniment de la ciutat
Desperfectes al parc del Mil·lenni i la Rambla

El grup municipal d’ERC a Gavà presentarà un parell precs en el proper Ple Municipal reclamant al govern local que “faci el manteniment pertinent de l’espai públic”. Es tracta, segons la formació, de “queixes veïnals” i es concreten en dos punts de la ciutat, però que segons asseguren, “no són els únics”.

Així, demanen que “s’intervingui per substituir les fustes que manquen a l’auditori Marc Grau del Parc del Mil·lenni i es faci un tractament protector a totes elles per tal que no siguin malmeses pel fet d’estar a intempèrie”.

L’altra petició se centra en la Rambla, que defineixen “com un dels eixos principals de Gavà, on molta gent hi va a passeja i on s’hi insta-la cada setmana el mercat setmanal”. Segons ERC “alguns trams de paviment estan en molt mal estat, amb lloses soltes, trencades o desaparegudes, així com moltes de les plaques que cobreixen els escocells dels arbres, estan molt malmesos. I a quest deteriorament, a part del mal impacte visual, ha provocat almenys dos accidents a persones que hi han ensopegat”

Segons ERC  “és una paradoxa que ajuntament obsedit amb uns plans urbanístics especulatius com el Pla de Ponent, que afegiran nous habitatges per a 12.000 veïns més, quan, d’altra banda, no compleix la seva obligació de fer un bon manteniment dels equipaments que ja té”.