Es crea una plataforma ciutadana a Gavà per reclamar pensions dignes
Es crea una plataforma ciutadana a Gavà per reclamar pensions dignes

Un grup de gavanencs ha decidit crear una plataforma per reclamar unes pensions dignes. La iniciativa sorgeix després de que aquests ciutadans hagin coincidit en algunes manifestacions les darreres setmanes i amb la voluntat de concretar millor les seves reivindicacions.

Les dues persones impulsores d’aquesta iniciativa, Juan Antonio Heredia i Carmen Ruiz, han presentat aquesta plataforma aquest migdia als assistents a una concentració que s’ha produït a la plaça de Jaume Balmes. Heredia ha assegurat que la plataforma “vol reivindicar unes pensions dignes però no només amb la implicació dels actuals pensionistes sinó també amb la dels futurs, ja que d’ells depèn en aquests moments que siguem més al carrer per demanar el manteniment de les pensions i que aquestes siguin dignes”.

De fet, Heredia no ha dubtat en fer una crida a sumar-s’hi a aquesta plataforma tant als actuals pensionistes com als futurs i als “fills i els nets dels pensionistes ja que això és una qüestió de solidaritat i hem de sortir tots al carrer”.

La concentració d’aquest migdia ha comptat amb la participació de prop d’un centenar de persones. Entre elles hi havia representants de tres formacions polítiques amb representació al consistori: del Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC), d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), i de Gavà, Sí Se Puede (GSSP). També hi era l’alcaldessa de Gavà, Raquel Sánchez, que ha adreçat unes paraules de recolzament als assistents i ha assegurat als organitzadors d’aquesta plataforma que “l’Ajuntament estarà al seu costat”.

Està previst que en un parell de setmanes com a molt tard la plataforma ja tingui nom i representants.