És Nadal al Baix Llobregat!
Imatge de la campanya: És Nadal al Baix Llobregat

El Consorci de Turisme del Baix Llobregat posem en marxa la campanya de promoció turística ÉS NADAL AL BAIX LLOBREGAT que promou l’àmplia i completa oferta turística de la comarca per a aquestes festes nadalenques.

El web esnadal.cat és l’aparador de més de 50 activitats, fires i festes de Nadal al Baix Llobregat. Un lloc on descobrir els atractius, les activitats, les fires i les festes més rellevants de la comarca durant el Nadal.

En són alguns exemples el Mercat de Sant Nicasi  i les Vacances de Nadal a CostaJump de Gavà, el Pessebre Vivent de Corbera, la Fira de la Puríssima de Sant Boi, la Fira Avícola de la Raça Prat al Prat de Llobregat, la fira medieval Castrum Fidelis de Castelldefels, els tallers de Nadal al Museu de les Aigües, el FiraJuga de Sant Andreu de la Barca, la fira de Nadal de Collbató, el Campament del Mag Maginet de Cornellà de Llobregat, el Campament d’en Fanguet a Esplugues de Llobregat i els Caça-Tions de Catalunya en Miniatura, entre molts altres.

Com a novetat, aquest any el web esnadal.cat anima a tothom a participar en el joc del tortell de Reis, un divertit interactiu sobre la fava i la figureta que sol portar amagat aquest postre. Entre totes les persones participants es sortejarà una experiència en família al Baix Llobregat.