Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC
Mónica Parés, portavoz del Grupo municipal del PPC

Comencem any i des del Grup Municipal seguim treballant amb el mateix tarannà de sempre, fent arribar les propostes queixes i suggerències de la ciutadania al Ple Municipal. Ho fem com a grup però també amb una Junta del Partit Popular renovada.

I és que el carrer i les sensacions ens diuen que avancem i ho fem més que la nova companyia d’autobusos que cobreix el servei d’aquest transport públic a Gavà, «Avanza» i que tants perjudicis està creant aquestes setmanes als seus usuaris. No es pot voler fomentar el seu ús, evitar el vehicle privat, sense planificació i amb increment dels impostos metropolitans quan l’Area Metropolitana és el responsable de l’ATM.

Àrea Metropolitana que també gestiona les obres de la Carretera 245 que segueix en obres i que haurem de seguir vigilant de prop per millorar tots els errors en el projecte i nyaps en la seva execució.

I si parlem de nyaps o error volem recordar un comés pel Govern Municipal durant les darrers festes nadalenques i va ser amagar el Pessebre dins del recinte del Museu de Gavà que va romandre tancat els dies festius. Cal que el veritable motiu del Nadal torni a estar en lloc cèntric i sigui protagonista al proper any.

Mentre això arriba, recordem que ens trobem en any de Centenari del Club de Futbol Gavà. Una institució ha de comptar amb instal·lacions adequades i també amb el reconeixement de l’Ajuntament..

Tot plegat, són propostes que farem des del Partit Popular i que us animem a fer-nos arribar les vostres pels propers mesos. Sinó, ens seguirem veient a peu de carrer on també us podeu acostar i explicar què voleu que canviï a la ciutat. Aquesta manera de fer política, no falla. Els veïns compromesos sempre tenen la raó.