La Cia De_paper actuarà aquest diumenge,26 de març, a l’Espai Maragall de Gavà per posar en escena “Miranius”. La funció, que començarà a les 12 hores, està encabida dins el programa familiar de la Xarxa.

Miranius és un espectacle sobre la coexistència de diverses espècies animals i les conseqüències que hi té l’empremta humana.

Grills, aranyes, abelles, ocells, talps i formigues. La vida s’escampa per tots els racons. A la riba d’un riu, les bestioles comparteixen un tros de terra. Cadascuna amb el seu niu, el seu cau, el seu catau. De vegades són veïnes ben avingudes; en d’altres ocasions no ho són tant. Un bon dia hi arriba una nova espècie: els humans. Una pagesa hi fa el seu niu, que és una barraqueta de canya i fang. Amb el pas dels anys, però, aquell niu humà anirà creixent. Com s’ho faran les bestioles per continuar vivint en aquell indret?

Es tracta de la història d’un paisatge on cada animal, cada arbre, cada pedra o cada meandre del riu encaixa, com si fossin peces d’un tangram on, amb cada moviment, neixen noves figures i noves realitats.

Podeu adquirir les entrades aquí