canicross-13

canicross-13El Canicross és una disciplina esportiva que consisteix en córrer lligat a un gos

Estrena del Canicross i de la Mitja Marató de Muntanya de l’Eramprunyà

Les activitats se celebraran el proper 27 de gener i estan organitzades per la Unió Muntanyenca Eramprunya

la Unió Muntanyenca Eramprunyà estrena, el proper dia 27, dues activitats noves: El Canicross i la Mitja Marató de Muntanya de l’Eramprunyà.

 

La cursa, amb 21,5 quilòmetres de distància i un desnivell acumulat de 829metres, es desenvolupa dins el Parc Natural de Garraf, entre els municipis de Gavà i Begues. El recorregut permet gaudir d’unes vistes espectaculars de tot el Delta del Llobregat i part del Massís del Garraf.

 

El Canicross és una disciplina esportiva que consisteix en córrer lligat a un gos. El gos utilitza un arnés de tir i ajuda al corredor estirant d’ell mitjançant una línia de tir amortidor que els uneix. Es desenvolupa principalment per circuits de terra o muntanya i està indicat per els aficionat a la natura i als animals.  Enguany el circuit consta de 12,5 quilòmetres i 300 metres de desnivell acumulat aproximadament, es desenvolupa per pistes i corriols de la zona forestal de Gavà i pretén donar a conèixer un paratge proper a la ciutat que sovint és del tot desconegut.
La sortida es realitzarà a prop de la zona d’aparcament habilitada a Can Ribes. Es passarà pel peu del Calamot, travessant el pla de Queralt, per pujar fins a Can Mas per la Pineda Plana. La baixada fins a Can Pardal oferirà unes vistes espectaculars de tot el Delta del Llobregat i part del Massís del Garraf. Es tornarà a la ciutat travessant la Vall de la Sentiu i una última pujada per la serra de Queralt.