patinaje

patinaje

Les activitats en família, part important del programa de Festes d’Hivern

Una exhibició de motos elèctriques, patinatge i la instal·lació del Parc de Nadal a la Torre Lluc, algunes de les propostes

Una de les novetats de les activitats familiars és l’exhibició de motos elèctriques que tindrà lloc el 15 de desembre, de 10 a 13,30, a la plaça de Jaume Balmes. Els infants trobaran un circuit on podran practicar i gaudir d’una bona estona.

Compartint filosofia s’ha programat Patina en família, que tindrà lloc el 16 de desembre a partir de les 11 hores a la pista esportiva de la zona Diagonal. Per gaudir d’una bona estona només necessiteu uns patins i ganes de passar-s’ho bé.

El 24 de desembre es farà l’esperat cagatió, a la Torre Lluc. Prèviament les entitats de lleure de Gavà escenificaran La llegenda del Tío gavanenc, escrita per l’autora local Laia Fuentes.

Parc de Nadal

Però a més del 21 de desembre al 5 de gener s’instal·larà a la Torre Lluc el Parc de Nadal.

Durant aquests dies podreu gaudir de circuit de karts amb pedals, inflables, jocs de fusta gegants, jocs infantils, espai de petita infància. L’horari serà de 10,30 a 13,30 i de 17 a 20 h. El preu per poder gaudir de les instal·lacions serà de 3 euros el matí o la tarda i de 5 euros tot el dia.