Podemos
Podemos Gavà realitza la seva ofrena floral per commemorar la Diada de Catalunya

Podemos Gavà ha realitzat aquest matí la seva ofrena floral de la Diada de Catalunya davant del monument als Màrtirs del Setge de 1714, a la plaça de Josep Tarradellas. La secretària general de la formació, Estela Ortega Fernández, ha assegurat que “avui és un dia de totes les persones que viuen, que creixen, que treballen, que són d’aquí de Catalunya”. Ortega Fernández ha recordat que “aquesta festivitat volem que sigui gaudida sense confrontacions, que sigui de germanor, ja que és el dia de totes i tots els catalans”.

Miguel Herrera, membre de Podemos Gavà, ha volgut posar de manifest de la seva banda que “la Diada ha de servir per unir, un dia per a totes les persones, creiem que no ha d’haver tanta confrontació com està havent-t’hi a Catalunya darrerament i justament avui hem d’aprofitar per demostrar la unió de les diferents persones, de les diferents idees”.

Herrera ha aprofundit en aquest missatge en assegurar que “independentment de la ideologia de cadascú, de les ganes d’anar-se o quedar-se, hem de trobar punts d’unió, punts comuns en els que puguem començar a dialogar i a entendre’ns, en els que deixem tota aquesta tensió que s’ha anat acumulant al llarg d’aquest anys”.

En aquest sentit, Herrera ha emplaçat a tothom a “aprofitar la Diada per conèixer més als demés, per donar-se una mica més d’amor i d’afecte, i sobretot per entendre que Catalunya ha de ser l’espai de totes i de tots”.