Club Rítmica Gavà
Exhibició de fi de curs del Club Rítmica Gavà

El Club Rítmica Gavà ha celebrat aquest matí a les pistes esportives del col·legi Marcel·lí Moragas el seu festival de fi de curs. Ha estat una exhibició on els pares i tothom que així ho ha volgut ha pogut gaudir del que les joves alumnes han après al llarg d’aquest curs acadèmic que ara acaba.

Emi Chávez, secretària del Club, ens ha explicat que el festival d’aquest matí “l’hem organitzat per les nenes de competició i sobretot les d’escola. Ha estat un any molt difícil, i finalment hem pogut fer una petita trobada per tal que les nenes vinguin a demostrar als seus pares el que han treballat durant tot l’any”. Ha estat, segons Chávez, “un moment molt bonic i enriquidor perquè les nenes tenien ganes de que els pares veiessin les competicions i els balls”.

Tot i l’any complicat que han passat, la veritat és que al menys sí que han viscut un canvi positiu, i és que ara ja tenen un lloc estable on assajar: “Vam començar fa 4 anys amb molt poques nenes però hem anat creixent a un volum bastant gran. Li vam demanar ajuda a l’Ajuntament perquè ja no podíem entrenar a l’espai que ens van cedir, i al final gràcies a Raquel Sánchez hem pogut signar un acord amb el col·legi British de Gavà Mar i entrenem allà dilluns, dimecres i divendres, i a més hem traslladat allà la competició”. Chávez admet que “teníem por del que dirien els pares, però tots ens han recolzat en aquesta decisió i totes les nenes baixen al British i està anant tot molt bé allà”.

Ara mateix hi ha 65 nenes al Club, “vam començar al setembre amb molts bons números però, com és natural, la por dels pares a causa de la pandèmia ha fet que baixés molt el número de nenes. Tot i això, crec que hem aguantat en aquest any tan difícil i tenim un grup molt important de nenes”. Les alumnes comencen amb els 4 anys i sense límit d’edat per dalt.

Club Rítmica Gavà