Èxit de la Festa de la Cervesa 2021
Èxit de la Festa de la Cervesa 2021

L’Agrupació de Restauradors de Gavà valora “molt positivament la gran acollida ciutadana que ha tingut la present edició de l’Oktoberfest”. Després d’un any i mig marcat per la pandèmia en què la tradicional festa de la cervesa es va haver de suspendre, ara, que la situació sanitària ha millorat i les restriccions s’han relaxat, la ciutat ha pogut reprendre aquesta activitat que va tenir lloc divendres i dissabte al vespre nit al parc de la Torre Lluc.

L’esdeveniment va comptar amb cervesa, salsitxes, les actuacions dels grups Mala Vida i Please i amb un divertit concurs de Masskrugstemmen consistent en aixecar gerres de cervesa de vidre d’un litre amb el braç completament estirat i paral·lel al terra el màxim temps possible.

Masskrugstemmen

Josep Maria Lluch, president de l’Agrupació de Restauradors de Gavà, es mostrava molt content perquè “hem pogut recuperar aquesta festa per donar la benvinguda a la tardor” i adverteix però que “ ho hem hagut de fer amb les mesures de seguretat pertinents, com ara que tothom estigui assegut, amb distància de seguretat, i un aforament màxim d’entre 300 i 500 persones”.

L’Alcaldessa de Gavà, Gemma Badia, ha posat en valor “l’esforç fet pels restauradors per titar endavant durant tots aquests mesos i tan complicats, i l’èxit de la festa demostra que el sector té idees, energia i empenta, i que la gent tenia moltes ganes de recuperar la normalitat i de gaudir”. Per a Badia, esdeveniments com aquets són importants perquè contribueixen a dinamitzar l’economia local i la vida ciutadana”.

El primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Gavà, Jordi Tort, es mostrava també content de “poder veure com poc a poc la ciutat poc recuperar certa normalitat” i constatar que “la restauració està viva, vol tirar endavant i la gent també té ganes de sortir”