Èxit de la II Nit de Tapes
Les activitats van omplir la plaça Major.

L’Associació de Comerciants de l’Illa del Centre de Gavà fa 24 anys, raó per la qual, dissabte va organitzar la seva festa. Recordem que des de fa uns anys aquesta entitat aprofita aquestes dates d’estiu per celebrar els seus aniversaris amb una revetlla al carrer.

Divendres, a la tarda i dissabte els establiments de l’Illa de Vianants van treure la seva botiga al carrer amb les carpes i posant en venda els seus articles rebaixats. De la seva banda, el Mercat del Centre va organitzar, amb un èxit massiu d’assistència, tal i com ja va va succeir l’any passat  la “II Nit de Tapes, on, partir de les 20 hores els paradistes van elaborar diferents degustacions gastronòmiques amb els seus productes frescos a preus de 1, 2 i 3 euros i begudes a partir d’un 1 euro.

La vetllada, on també hi participà l’AAVV del Centre, va estar amenitzada amb el sorollós ritme dels Sonaquetomba i després amb ball amb orquestra. També es va poder assaborir coca i cava i es van fer rifes de vals descompte entre els clients de les seves botigues que prèviament haguessin omplert la butlleta.

Des de per l’Associació de Comerciants de l’Illa del Centre, asseguren que es tracta d’una revetlla, que té una doble raó de ser, “d’una banda fer caliu i ciutat i agrair a la clientela la seva fidelitat, i de l’altra seguir dinamitzant el petit comerç”, que ara tot just es troba immers en època de rebaixes.