Èxit de participació a la cursa solidària de la SAFA
Èxit de participació a la cursa solidària de la SAFA (FOTO: Garraf Runners)

L’activitat, que sumava la seva quarta edició, va esdevenir, enguany, també el I Memorial Tegueny Rebollar, en record de qui va ser alumne del centre i que malauradament ens deixava al 2019 amb només 17 anys.

Cursa d’adults

357 persones van participar en aquest cursa que va partir a les 10.00 hores des de la riera de Sant Llorenç cantonada amb l’escola i l’arribada va tenir lloc al pati de l’escola. Es van fer dues voltes al circuit de la riera de Sant Llorenç fins a la rotonda que conflueix amb la carretera Santa Creu de Calafell i la rotonda de can Feral.

Cursa infantil

77 infants van participar en aquest cursa que va partir a les 10.50 hores des del camp de futbol de Can Tintorer i l’arribada va tenir lloc també al pati del col·legi. La cursa es varealitzar per la vorera.

L’objectiu de l’activitat és “col·laborar i donar suport als més necessitat de la nostra societat i promoure l’esport com a mitjà solidari” i els beneficis de la cursa es destinaran a l’Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia (AFNE) www.afne.org

AFNE

Associació de Famílies de Nens i Nenes d’Etiòpia, va ser fundada l’any 2003 a Barcelona per part d’un grup de famílies adoptants en aquest país africà i divideix la seva activitat entre dos àmbits principals:

  1. La cooperació. Participa, principalment amb suport econòmic, en projectes relacionats amb la infància a Etiòpia.
  2. L’atenció a les famílies. Ofereix suport en tots aquells aspectes relacionats amb la postadopció: organització de trobades, tallers d’acompanyament postadoptiu, xerrades, taules rodones, assessorament personalitzat, recerca d’orígens, diàleg amb l’ICAA i les ECAI i ICIF, difusió de la cultura etíop, classes d’amhàric, etc.

 

 

 

PUBLICITAT