Èxit de participació en les activitats virtuals per a la Gent Gran
Èxit de participació en les activitats virtuals per a la Gent Gran

Coincidint amb els actes de Festa Major la Gent Gran es va poder retrobar aquest dilluns a la tarda a la pista poliesportiva de l’escola Marcel·lí Moragas per celebrar el final de de les activitats virtuals organitzades per l’Ajuntament. Es tracta de 7 cursets: ioga, txi kung, pilates, taller de memòria, pintura, activitat física i balls llatins, que arran de la pandèmia, amb el tancament obligat de casals, va caler reconvertir en format virtual. Aquesta circumstància ha suposat un repte afegit per a ells, poc avesats a les noves tecnologies, per això, des del departament es va fer una formació inicial i un acompanyament amb suport tècnic per ajudar-los en cas que no poguessin visualitzar els vídeos.

Finalment, des del consistori valoren “positivament l’experiència perquè a l’octubre van començar 50 persones i s’ha acabat amb 97”, és per això que, en el futur, es plantegen “poder mantenir aquest format combinat amb la presencialitat”.

Raquel Sánchez va dirigir unes paraules

Durant l’acte de retrobament, la gent gran va rebre un diploma i una samarreta i es va aprofitar per fer una exhibició de cada activitat. L’alcaldessa Raquel Sánchez, qui també va acudir a la cita, va felicitar-los per la seva “paciència i comprensió amb les restriccions” i pel seu “esforç” alhora d’adaptar-se a marxes forçades a les classes online, “circumstància que no ha estat gens fàcil”.

Sánchez els ha desitjat “una bona festa major i un bon estiu” i els ha demanat que aprofitin “per descansar i carregar piles, perquè al setembre, amb tota probabilitat, podrem recuperar la normalitat i el contacte físic, i això és molt important”.