patinet elèctric
Així va quedar l'interior de la perruqueria després de l'explosió del patinet

Un patinet elèctric va explotar el passat dissabte, 4 de febrer, en una perruqueria de Gavà. L’establiment és Barber Shop E28, que està al carrer Roger de Flor número 27, i en el moment de l’explosió hi havia un client i el perruquer, Xavi Vasconez, que ens explica com va anar tot plegat: “Estava fent-li la barba a un senyor i vaig sentir una petita explosió que provenia del patinet. Em vaig acostar i vaig sentir un soroll molt fort, llavors el patinet va començar a cremar. Vaig intentar treure el patinet de l’establiment però el foc es va fer massa gran així que vaig sortir corrent. Llavors va ser quan va explotar, i l’ona expansiva em va tirar al terra”.

Tot va passar cap a les 18:00 hores. El patinet, que en aquells moments “no s’estava carregant, l’havia deixat un client que va entrar al matí a tallar-se els cabells i després ens va preguntar si el podia deixar per passar a buscar-lo més tard, però després no el va venir a recollir”. Després de l’explosió Vasconez va apagar el foc amb l’extintor de l’establiment, i el que va quedar va ser el terra cremat en el lloc on estava el patinet i un vidre trencat a causa de l’ona expansiva de l’explosió.

Fins el lloc de l’explosió es van desplaçar efectius de la Policia Municipal i del Bombers de la Generalitat, però ningú va requerir de cap atenció mèdica, ni tan sols el client ni el perruquer. Respecte al patinet, Vasconez no recorda de quina marca era però “no era un Xiaomi seguríssim, es veia que era millor, més gran i de més potència que els de Xiaomi”.

patinet elèctric
I així va quedar el vidre de la perruqueria.

L’incident ha fet que Vasconez es replantegi la seva política vers els patinets: “A partir d’ara no deixaré que entrin en el local, com que just a fora hi ha un espai privat amb tanca on és complicat que ningú se’ls emporti, els deixarem al costat de la porta però fora de la perruqueria on també estaran vigilats. Així, si torna a passar això, al menys passarà a fora de l’establiment”.

Ara la perruqueria “estarà tancada fins que vinguin a arreglar-ho tot, que creiem que serà una setmana aproximadament”. Sortosament, tot va quedar en un ensurt però Vasconez no té cap mena de dubte: “Si arriba a explotar abans i m’agafa a prop, em destrossa”.