FAGA
Meritxell Milian, directora de FAGA, i Ramsés García, posen en la foto de família de l'acord

L’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer i Altres Demències de Gavà (FAGA) ha signat un acord de col·laboració amb l’empresa Lastuf, que acaba de treure al mercat “LastufGol”, el primer joc de cartes amb temàtica de futbol sala. Segons aquest acord, Lastuf donarà un percentatge dels beneficis de la venda d’aquest joc a FAGA.

Juanjo Capdevila, membre de la direcció de FAGA, ens ha explicat que tot plegat va sorgir arran de “la meva activitat com a president d’un club de futbol sala. Jo conec a un dels socis fundadors de Lastuf, Ramsés García, que em va presentar el joc de cartes quan encara no l’havien llençat. Llavors jo li vaig explicar el que fem a FAGA i ell va venir un dia al centre i va quedar molt tocat per tota la feina que desenvolupem aquí, tant que ràpidament em va dir que volien col·laborar amb nosaltres i donar-nos una part dels beneficis de la venda del joc”.

De fet, l’acord no es limita només a les vendes del joc, sinó que s’estén també “a la venda de qualsevol tipus de roba, perquè ells també fan samarretes, motxilles, etc.”. L’acord té un inici però “de moment no té cap data de finalització, durarà mentre vulguem les dues parts”.

Es tracta d’un tipus de col·laboració molt important per FAGA ja que “arribem així al món de l’esport i al món del futbol sala, per tant la penetració que pot tenir aquest tipus de col·laboració en termes socials és brutal. Per nosaltres, poder entrar en el món de l’esport és una col·laboració que no té preu perquè al final ells també van fent comentaris en xarxes socials del que fem nosaltres i és molt important per FAGA que la gent conegui el que fem cada dia”.

El joc de cartes es pot comprar de moment només al web de LastufGol, tot i que no es pot descartar que això canviï properament ja que “el joc es va posar a la venda a mitjans de la setmana passada amb una tirada de 300 còpies i ja les han venudes totes en el primer cap de setmana, ara estan a impremta produint ràpidament més còpies perquè tenen moltes comandes encarregades, així que la cosa pinta molt bé per ells i, per tant, també per nosaltres”.