Fedefarma aporta 6000 euros a La Marató de TV3
Representants del Consell Rector de la cooperativa van formar part de l'equip de voluntaris

L’empresa Fedefarma va a aportar ahir 6000 euros a la 28a edició de La Marató de TV3 que es destinaran a la divulgació i investigació científica de les malalties minoritàries, el marcador de La Marató va sumar ahir 9.404.256 euros .

El president de Fedefarma, Vicenç Calduch ha manifestat “la satisfacció de la cooperativa per contribuir, any rera any, a una iniciativa com aquesta amb objectius que promouen la investigació biomèdica , fonamental per al benestar general”. Vicenç Calduch ha destacat “la importància de projectes com La Marató de TV3 que impliquen al conjunt social i incrementen el coneixement sobre diverses patologies i incideixen en la conscienciació i la promoció de bons hàbits”.

Minories que fan una majoria

Les malalties minoritàries tenen com a denominador comú la baixa incidència, afecten 5 o menys de cada 10.000 persones. A Europa hi ha 30 milions de persones afectades  i 400.000 a Catalunya.

Fedefarma ha participat en altres projectes focalitzats en millorar el coneixement de les malalties minoritàries entre la població com la campanya impulsada, el passat mes de febrer, pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya amb motiu del Dia Internacional de les Malalties Minoritàries.