Feria de Abril a Gavà el 14 de maig
Feria de Abril a Gavà el 14 de maig

L’Associació de Veïns Les Colomeres de Gavà torna a organitzar, aquest dissabte, 14 de maig, la Feria de Abril a la nostra ciutat, un esdeveniment en pausa des del 2019, arran de la pandèmia. La festa tindrà lloc a la plaça Francesc Macià i comptarà amb la col·laboració amb la Casa de Andalucía.

Isabel Mora, presidenta de l’Associació de Veïns Les Colomeres, assegura que “tothom espera aquesta cita amb moltes ganes” i prova d’això és “la gran presència que hi haurà  tant de casetes com d’artistes”.  També destaca “la gran feina d’organització que tot plegat comporta, amb la implicació d’una trentena de persones i mesos previs de preparatius”

Alguna de les xifres de la jornada parlen per sí mateixes de la complexitat d’organitzar aquest esdeveniment. Per exemple, hi haurà migas per a tothom que s’atansi que “normalment fèiem per a 150 pesones i enguany les farem per a 400 persones”. També el nombre d’artistes convidats és important ja que “entre cantants i membres dels diferents grups de balls esperem que siguin probablement més de 100 persones, que vindran de poblacions com ara Sant Andreu de la barca, Piera, l’Hospitalet de Llobregat, o el Prat de Llobregat”.

L’associació veïnal organitzat aquesta (i les altres activitats que fan) perquè, en paraules de Mora, “sempre estem buscant coses per mobilitzar a la gent del barri i del poble, que hagi moltes activitats, que la gent s’impliqui i es relacioni, i fa ara cinc anys vam pensar en muntar aquesta Feria de Abril per tal de moure la gent i que Gavà sàpiga que estem aquí”.