Feria de Abril confinada a Gavà

La Casa de Andalucía de Gavà ha fet una crida a la ciutadania perquè celebri la Feria de Abril des del seu particular confinament. Des de l’entitat, Sergio Cruz, explicava avui, a través de l’Instagram live de Ràdio Gavà, que “justament Sevilla havia de viure la gran festa aquest dissabte amb l’encesa de llums” i que, “a la nostra ciutat, ja teníem col avall que faríem la tercera edició de la nostra feria en un format més gran, a la plaça de Francesc Macià”.

Tot i que la pandèmia ha esberlat tots el plans, Cruz fa una crida “a aixecar els ànims” i per això proposa que “tothom guarneixi els seus balcons i finestres amb flors, fanalets i o altres elements acolorits per despendre una mica d’alegria. Fins i tot poden aprofitar les roses de Sant Jordi per fer la decoració”.

Des de Plaça Catalunya, molts veïns ja han assegurat que s’hi sumaran. És el cas de Míriam Vivancos que ha proposat la idea “d’emprar tovallons de paper per fer flors, pompons o altres elements de guarniment”.

Val a dir, que la Casa de Andalucía de Gavà fa directes moltes tardes, a través de la seva pàgina de facebook, posant música i conversant amb els socis i amics. Aquest diumenge, a partir de les 18 hores, en faran un d’especial dedicat a la Feria. A la vegada, demanen a la gent fotos i vídeos dels espais engalanats amb les quals després volen fer un muntatge.

Cruz lamenta que aquesta crisi sanitària també hagi provocat “l’anul·lació de la quasi totalitat d’actes importants que tenien en agenda, començant pel festival del passat 15 de març, el festival de saetas de Setmana Santa, les actuacions que havíem de fer per la Festa Major i un festival el 5 de juliol”.