Festa de Colomeres 2019
El Barri de Colomeres viurà la seva festa aquest cap de setmana.

El barri de Les Colomeres celebra aquest cap de setmana la seva festa major. Les activitats arrenquen divendres amb l’exposició, a la seu veïnal del carrer Mestre Falla, dels treballs realitzats pels usuaris i usuàries dels tallers impartits durant el curs.

Dissabte al matí, les activitats es traslladen al carrer de Mestre Falla, entre els carrers Sant Lluís i Pi i Maragall. A partir de les 10 hores, hi haurà la 3ª Trobada de puntaires i patchword i la degustació de xocolata amb melindros. Tot seguit, arribaran els Gegantons i els grallers de l’Anguila amb els timbalers per amenitzar uns tallers de pintura per als més petits i, a partir de les 11 hores, la Companyia General del Foc portarà la Pepa per remullar tothom. Així mateix, es disputarà un torneig de petanca als jardins del barri.

A les 14 hores, se servirà la paella popular, per a 150 persones, que s’elabora en col·laboració amb la Casa de València. Les persones que vulguin assaborir-la poden comprar encara els tickets a la seu veïnal per 5 euros, import que inclou el pa, la beguda i les postres.

A la tarda, les activitats de caire artístic es traslladen a la plaça de Francesc Macià. A partir de les 19.30 hores, l’alumnat dels tallers de teatre, country i ball en línia faran exhibicions i també es podrà gaudir dels balls de diferents grups de la Casa de Andalucía

La festa culminarà amb l’actuació del transformista Edi Martel, a les 22 hores, i tot seguit hi haurà ball amb música en viu a càrrec del showman Damian Porcel.