Festa de Les Colomeres 2019

El barri de Les Colomeres ha celebrat, aquest cap de setmana, la seva festa major. Les activitats ja van començar divendres amb l’exposició, a la seu veïnal del carrer Mestre Falla, dels treballs realitzats pels usuaris i usuàries dels tallers impartits durant el curs.

Dissabte al matí, les activitats es van traslladar al carrer de Mestre Falla, entre els carrers Sant Lluís i Pi i Maragall. A partir de les 10 hores, una seixantena de persones van prendre part en la 3ª Trobada de puntaires i patchword i la degustació de xocolata amb melindros. Tot seguit, van arribar els Gegantons i els grallers de l’Anguila amb els timbalers per van amenitzar uns tallers de pintura per als més petits i, a partir de les 11 hores, la Companyia General del Foc va portar la Pepa per remullar tothom. Així mateix, es va disputar un torneig de petanca als jardins del barri amb una vintena de persones inscrites.

A les 14 hores, se va servir la paella popular, per a 150 persones, elaborada en col·laboració amb la Casa de València.

A la tarda, les activitats de caire artístic es van traslladar a la plaça de Francesc Macià. A partir de les 19.30 hores, l’alumnat dels tallers de teatre van posar en escena la divertida obra “Toc, toc”. Després hi van haver exhibicions de country i ball en línia i coreografies de diferents grups de la Casa de Andalucía de Gavà.

La festa va culminar amb l’actuació del transformista Edi Martel, i el ball amb música en viu a càrrec del showman Damian Porcel.

La presidenta de l’AAVV de Colomeres, Isabel Mora, destaca “la vitalitat del barri i l’entitat veïnal, on a més d’oferir un ventall ampli d’activitat lúdiques i formatives, segueix mantenint el caràcter reivindicatiu. Mora explica que “sempre estem obert a escoltar les queixes de la gent i a lluitar per aconseguir millores”.