Gran ambient a la festa d'inici de la temporada
Gran ambient a la festa d'inici de la temporada

Diumenge 6 d’octubre va arrencar la nova temporada de teatre familiar de La Xarxa amb una festa al parc de la Torre Lluc on no va faltar l’animació musical i els jocs.

D’una banda la companyia Teatre Arrossegat de Catalunya va animar l’ambient desplegant el seu escenari mòbil i representant obres conegudes de la literatura universal.

La festa va comptar també amb l’activitat Ecojuga. En diferents espais hi havia una col·lecció de 33 jocs reciclats on els participants van poder jugar i veure com estan construïts i tot amenitzat amb música.

Després de la festa d’inauguració la primera representació serà Hai, la pescadora de somnis de la Cia Giramàgic, el 20 d’octubre a les 12 “comencem els espectacles dintre de la Mostra GavàMón amb un espectacle de màgia, el seu contingut té molt a veure amb la solidaritat i els drets humans”.

L’Espai Maragall acollirà des d’octubre fins al maig, a partir de les 12 hores, els espectacles programats per La Xarxa. El president, Jaume Amigó, es mostrava satisfet de la programació: “Portem 38 anys de temporada estable i cada any, afortunadament, trobem produccions de companyies noves, apostes de diferents estils”. Enguany, explica Amigó, “tenim espectacles de màgia teatralitzada, musicals, teatre social amb contingut que sensibilitza els infants sobre el reciclatge i la solidaritat i espectacles per passar-s’ho bé tota la família. Per tant estem molt contents”.

Per promocionar i facilitar a les famílies que els infants puguin gaudir del teatre es posa a la venda un abonament per tota la programació al preu de 64 euros.