Festa educació a Gavà 2018
Foto de família dels premiats a la Festa de l'Educació

La Festa de l’Educació es va celebrar, ahir a la tarda, coincidint amb el final de curs escolar. Per segon any consecutiu es va fer en un espai obert, el parc municipal, i va servir per donar a conèixer els projectes educatius dels centres de la ciutat i lliurar els Premis de Qualitat Educativa (GiPec).

Enguany han estat per al Projecte Buchenwald de l’Institut de Brugués, per al projecte Apadrinem el castell d’Eramprunyà de l’escola l’Eramprunyà i per al projecte Wish one space Project, dels col·legis San Pedro i Sagrada Família. La presidenta del jurat del GiPec, Ana Garcia va explicar que “estem molt contents dels tres projectes, és un luxe veure de primera mà i conéixel’s en profunditat. Malauradament només són tres els que podem premiar”. Garcia va voler “reconèixer tota la feina ben feta que es fa a la ciutat i en tot el món educatiu. Nosaltres reivindiquen constantment que no és només allò que passa a les escoles, sinó tots els que formen part de la comunitat educativa”.

L’alcaldessa, Raquel Sánchez, va remarcar que els projectes premiats “són exemples d’innovació de qualitat i de treball”. L’alcaldessa va felicitar tota la comunitat educativa per la feia feta al llarg d’aquest curs escolar. Un curs que va assegurar “ha estat molt important perquè entre altres accions hem finalitzat la revisió del Projecte Educatiu de ciutat, hem posat en marxa els tallers d’estudi assistit, uns tallers de reforç educatiu que han beneficiat als voltat de 170 nens i nenes i i hem continuat oferint activitats en la guia educativa”. Raquel Sánchez va tornar a recordar que “l’educació és una de les prioritats a la nostra ciutat i que estem convençuts que tots els projectes que fem aquí han de comptar amb el suport de tothom i sobretot han de tenir aquesta vessant educativa”.

A la Festa de l’Educació no hi va faltar l’animació i la música. Les actuacions van anar a càrrec de Guillem Martí al piano i Gerard Aliberch al violí del col·legi Immaculada Concepció, del grup de música de l’escola Alba Massana i del Grup de música de l’escola de rock del col·legi San Pedro.

PUBLICITAT