crema 2016

crema 2016

La cremà culmina un cap de setmana de festa fallera

La ciutadania s’ha bolcat amb les activitats organitzades per la Casa de València

Aquest cap de setmana Gavà ha estat de festa fallera, després que, l’any passat, per manca de pressupost, la Casa de València de Gavà, entitat organitzadora, es veiés obligada a renunciar a aquesta tradició. Com ja va succeir en les 27 edicions anteriors el moment més esperat i seguit va ser la cremà de la falla diumenge a la nit i un espectacle pirotècnic. Enguany el monument portava per lema “Temptacions”, una crítica a les temptacions que l’ésser humà té al llarg de la seva vida però que feia incidència en la situació actual.


Durant el cap de setmana però, les activitats preparades i que van comptar amb la col·laboració d’entitats culturals de la ciutat  es van succeir. L’àpat de germanor, la desfilada de Moros i Cristians i, la Globotà, que va tenir lloc dissabte al matí a la plaça Balmes i que va divertir especialment als més petits, van ser algunes d’elles. Tots això complementat amb una fira comercial i de productes artesanals al llarg de l’avinguda Diagonal.


Durant aquests actes, la ciutat ha comptat amb la presència d’una delegació d’Olocau, localitat valenciana agermanada amb Gavà, amb el seu alcalde, Antonio Ropero, com a màxima autoritat.