gent gran
De festa amb la gent gran

El pavelló Jacme March ha acollit aquest migdia la tradicional festa de la gent gran. Es tracta d’un esdeveniment organitzat pels socis de l’Associació de la Gent Gran de Gavà que cada any aplega una espectacular representació d’aquest col·lectiu per gaudir d’un dinar i d’una festa en família. Avui en concret hi havia aplegats al voltant de 500 assistents, ni més ni menys.

Germán Barrena, tinent d’alcalde de Benestar i Acció Social de l’Ajuntament de Gavà, ha adreçat unes paraules a tots els assistents a l’inici de l’acte. Segons Barrena, “és increïble la quantitat de gent que hi ha aquí, la gent gran mai falla i aquest aperitiu és un dels actes més multitudinaris de les festes de Sant Nicasi, estem molt contents de que la gent gran sigui tan participativa i tan activa amb tots els actes que fem”. Barrena, doncs, no amagava que “nosaltres estem molt contents i feliços d’acabar Sant Nicasi d’aquesta manera i iniciar la campanya de Nadal amb els nostres avis i amb aquest èxit”.

La implicació de les entitats en els actes de les festes majors, tant la d’estiu com aquesta d’hivern, demostra una vegada més la seva importància dins la nostra ciutat: “La festa major nostra, tant la d’hivern com la d’estiu, sense les entitats pràcticament seria impossible organitzar-la, no seria el mateix perquè la participació ve la gran majoria de vegades d’elles, així que nosaltres les recolzem des de l’Ajuntament i estem força agraïts”.

De fet, l’Associació de la Gent Gran de Gavà ha organitzat aquestes festes no només aquest aperitiu, sinó també altres activitats entre el 13 i el 16 de desembre. El seu president, Francisco Olivares, s’ha mostrat òbviament “content i emocionat, perquè veient les edats que tenim i l’alegria que tenim aquí en aquest pavelló, això és massa”. Olivares justifica l’enorme popularitat que té aquesta activitat entre els socis de l’entitat: “Avui s’ha de viure el dia a dia, ens hem de divertir i no ens podem quedar a casa asseguts”.

L’aperitiu sol estar sempre acompanyat d’alguna actuació per amenitzar l’estona. Enguany però, s’han estrenat en aquest acte els joves membres de l’escola de dansa Le Bal que, repartits en grups per edats, han ofert 20 minuts de diversos estils de ball, des de clàssic fins a hip hop.

gent gran
Actuació de l’escola de dansa Le Bal en la festa de la gent gran