Festa grossa a la biblioteca Marian Colomé
Una trentena d'infants han pres part en l'activitat.

L’exterior de la biblioteca Marian Colomé ha acollit aquest matí l’acte final del joc dels Superlectors, amb música, animació i el lliurament de diplomes i obsequis per als 34 nens i nenes que hi han pres part en aquesta edició. Enguany, en paraules del director de l’equipament David Márquez, “l’esdeveniment ha estat doblement especial perquè, a més d’haver-lo recuperat després de les anul·lacions patides per pandèmia, ha coincidit amb la commemoració del 30 aniversari de la biblioteca”.

Per celebrar aquestes tres dècades d’història els infants han participat en la decoració d’un gran pastís col·locant una espelma per cada llibre llegit. En total han estat més de 250.

Un altra novetat ha esta la creació de la pàgina web superlectors.cat que ha tingut més de 400 visites i ha suposat fer fer híbrida l’activitat, ja que es podia fer el seguiment presencial o virtual, des de casa, en cas de situació de confinament.

L’alcaldessa Gemma Badia ha estat l’encarregada de lliurar els diplomes i obsequis als petits alls quals ha felicitat per ser “tan bons lectors”. Badia també ha lloat “la tasca de les famílies per contribuir a inculcar-los aquest hàbit que és especialment valuós en aquestes etapes d’infantesa per a l’aprenentatge i que ara, veiem que tot sovint les noves tecnologies hi passen per sobre. L’Alcaldessa els ha demanat que no deixin de llegir perquè “a través dels llibres, que són una veritable font de riquesa, viatgem a altres llocs amb la imaginació i aconseguim ser més savis i lliures”.

Badia també ha felicitat la biblioteca per l’aniversari i els ha lliurat una placa en reconeixement a la seva tasca de foment de la cultura.

A la festa també hi han participar el Gènius, la Valentina, el Bit i en Playme, els personatges del portal Gènius de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona.