Els Gats Vells amenitzaran la festa amb havaneres

L’Assemblea Nacional Catalana de Gavà (ANC) celebra, aquest diumenge, 8 de maig, amb una acte popular pel seu 10è aniversari. L’entitat, que ja fa dies que organitza esdeveniments per commemorar l’efemèride, ha preparat una jornada lúdica i festiva al parc de la Torre Lluc que donarà inici a les 11 del matí amb una competició de bitlles catalanes on hi prendran integrants dels grups de Gavà, Viladecans i Begues. Tot seguit, es farà un petit cercavila, i durant aquesta activitat es podrà gaudir d’un audiovisual, una taller de xapes, l’anomenat Tren de la Llibertat i begudes i pica pica.

La jornada continuarà amb un vermut musicat amb acordions diatòniques i una arrossada per dinar. El final de festa el posaran les amb havaneres i el rom cremat del grup local Gats Vells

Les persones que vulguin venir a menjar poden fer la reserva responent al correu gava@assemblea.cat amb referència i nombre de persones que hi acudiran, per tal de fer la reserva pertinent. El preu dels tiquets és de 10 euros per als adults i de 5 per als infants.