Festa Major Colomeres 2017

L’Associació de Veïns de Les Colomeres inicia, aquest divendres, els actes de celebració de la seva festa major amb una xerrada a la seva seu i l’exposició de treballs realitzats per a l’alumnat dels seus tallers i cursos.

Dissabte, l’activitat, ja de caire més lúdic, es traslladarà al carrer de Mestre Falla, entre els carrers de Sant Lluís i Pi i Margall, on a les 10.30 hores, es farà la I Trobada de puntaires i labors creatives. A els 11 hores, es farà una exhibició de tai-txí i a les 12 hores, festa de l’escuma, disco mòbil i maquillatge una infantil. A les 13 hores, es compartirà un dinar a base de botifarra amb mongetes, pa amb tomàquet i beguda.

A la tarda, l’activitat es reprèn a les 20 hores, quan començarà una exhibició de country i les actuacions dels quadres de ball de la Casa de Andalucía de Gavà. A les 21.30 hores, hi haurà ball de saló i roda cubana i a partir de les 23 hores hi haurà ball popular amb música en directe.

Des de l’AAVVV de Les Colomeres, demanen “disculpes per avançat per les molèsties que es puguin ocasionar” i fa una crida “a la participació de tothom, perquè l’objectiu és fer una festa perquè plegats gaudim i ens trobem”.