Festa Major lliure de sexisme

L’Ajuntament de Gavà impulsa tot un seguit d’accions per evitar, i donar resposta en cas de necessitat, a possibles agressions sexistes i a conductes lgtbifòbiques, durant la celebració de la Festa Major de Sant Pere que la ciutat gaudirà del 28 de juny a l’1 de juliol.

Amb aquest afany, i com l’any passat, s’instal·larà una carpa informativa i de suport a les persones que siguin objecte d’agressions sexistes o bé contra el col·lectiu LGTBI. En aquest espai hi haurà professionals especialitzats que s’ocuparan de fes tasques de sensibilització, i en el cas de l’espai de joves, dues parelles itinerants s’ocuparan també de fer aquesta tasca mentre s’estan fent les activitats. A més, sota el lema “No és No” es repartirà material informatiu en dos dels esdeveniments que es faran el 30 de juny.

D’una banda, a la festa Jove que tindrà lloc a partir de les 23 hores al parc del Calamot, i de l’altra, al concert de David Bustamante que s’oferirà a la plaça de Francesc Macià, a partir de les 23 hores.

La regidora d’Igualtat, Gemma Badia, ha argumentat que “a través d’aquest lema volem fer arribar aquest missatge de llibertat i respecte a tothom, però en especial als mes joves”.