Marcel·lí Moragas
Cartell de la festa multicultural

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) del col·legi Marcel·lí Moragas organitza el proper dissabte una festa multicultural. Es tracta d’un esdeveniment que l’AMPA organitza ja fa molts anys “amb l’objectiu de recaptar fons per finançar el viatge de fi de curs dels alumnes de sisè de Primària, que es farà al finals de maig o principis de juny de 2023”, segons ens ha explicat Natàlia Sánchez, membre de la comissió de festes de l’AMPA Marcel·lí Moragas.

A més d’aquest objectiu, la festa també serveix per “convidar a diverses entitats de Gavà i contribuir d’aquesta manera a la seva promoció i que es vegi la vida cultural de la ciutat”. Enguany participaran, entre altres, els Bastoners i els Castellers de Gavà, tot i que “cada any participen entitats diferents, per exemple alguns anys havia participat la Casa de Andalucía de Gavà o la Casa de València, que feia una paella”.

En aquesta festa hi haurà un bar a càrrec dels mateixos alumnes de sisè, tallers infantils que fan les famílies, un outlet de roba i un mercat de segona mà, activitats totes que destinaran tot el que es recapti a aquest viatge de fi de curs de sisè.

L’edició d’aquest 2022 és la primera que es fa desprès de la pandèmia, és a dir, que aquesta festa es va portar a terme per darrera vegada l’any 2019. Tindrà lloc dissabte 26 de novembre, entre les 10:00 i les 13:30 hores, al mateix col·legi Marcel·lí Moragas.