La Festa de la Música omplirà els carres en el seu 23è aniversari
Del 15 al 17 de juny, diversos espais, exteriors i interiors, acolliran els actes preparats

La Festa de la Música diversificarà aquest any els seus escenaris per omplir de música els carrers, les places i els espais de referència de la ciutat.

Divendres, 15 de juny, a partir de les 18.30, tindrà lloc la xerrada-conversa sobre Dones i Rock a la sala d’actes de la Biblioteca Josep Soler Vidal. La xerrada comptarà amb la presència d’Anabel Vélez autora del llibre “Mujeres del rock: Su historia” i d’Iván Allúe, autor del llibre “Mujeres, rock y heavy metal ¿Quién dijo sexo débil?.

Dissabte, 16 de juny, de 10 a 13.30 i de 18 a 20.30 hores, l’escenari central ubicat a la plaça de Josep Tarradellas, en el que s’instal·larà un piano de mitja cua, acollirà les actuacions de les escoles de música, solistes i bandes.

El mateix dia, de 18 a 21 hores, l’activitat Músics al carrer omplirà diversos espais com la plaça de la Pagesia, la plaça Major i la plaça de Catalunya de música en viu en format acústic. I per acabar el dia, a les 22 hores, el Casal Municipal de Cultura American Lake es celebrarà el Phonolake, final del concurs de selecció de bandes que han de tocar al Phonofestival.

Diumenge, 17 de juny, a les 19 hores tindrà lloc l’actuació de la Coral Tornaveu, que oferirà un repertori modern i lleuger en una ambientalització de l’espai a l’estil del cabaret.