Festa pels infants nascuts a Gavà al 2022
Festa pels infants nascuts a Gavà al 2022

La ciutat ha donat la benvinguda aquest diumenge als quasi 200 nadons nascuts a Gavà al 2021. Ho ha fet, amb la tradicional plantada d’arbres, 12 exemplars, un per cada mes de l’any, en una esplanada al costat de l’Ésser del Mil·lenni, a tocar de la carretera de la Sentiu.

La celebració, que va estar amenitzada amb la música, el ball i les bromes del pallasso Pep Callau i el grup Pepsicolen va permetre a petits i grans passar una bona estona i tot seguit poder posar terra i regar l’arbre del seu mes de naixement.

L’alcaldessa Gemma Badia va expressar la seva “alegria pel fet de poder compartir  una festa tan entranyable amb les famílies i els seus petits, una celebració plena de simbolisme on plantem arbres que volem que arrelin i creixin sans com els nostres infants i hem escolit ametllers, una espècie de les primeres en florir i que quan ho fa ens avisa que ja estem a tocar de la primavera. Crec que la introducció d’aquest arbre al parc del Mil·lenni és molt adient i agraïda”.

Badia també va aprofitar la seva intervenció per recordar a les famílies que apartir d’aquest dilluns s’obre el termini per presentar les sol·licituds de preinscripció a les Llars d’Infants Públiques per al curs 2022-23. Entre les principals novetats del servei, caldrà tenir en compte que el Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya finançarà la part del cost del servei escolar que han de satisfer les famílies dels infants que cursin P2 i, per tant, que hagin nascut l’any 2020. Els serveis complementaris de menjador i acollida són opcionals i per fer-ne ús les famílies hauran d’abonar el preu corresponent.