paella-casa-arago-061016L’entitat va compartir una paella ara fa uns dies.

La Casa d’Aragó està de festa

L’entitat regional ha organitzat més activitats per aquest cap de setmana com a prèvia a la gran celebració del Dia del Pilar

La Casa d’Aragó de Gavà, Viladecans i Castelldefels segueix de festa. Si fa 15 dies presentaven les seves reines i dames, i el passat cap de setmana assaborien una paella popular, el proper dissabte també tenen previstes activitats, abans de la gran celebració que, com és costum, viuran per la Mare de Déu del Pilar.

 

Així, aquest dissabte, 8 d’octubre, a partir de les 17.30 hores, el grup de joves de l’entitat regional ha organitzat una partida de Laser-Tag, un joc esportiu que simula un combat entre dos equips amb pistoles i on hi podran participar els infants a partir de 8 anys. El preu de les inscripcions és de 9 euros.

 

També dissabte però a les 20 hores es farà un taller artesanal per aprendre a elaborar pacharán. La participació en aquesta activitat costa 5 euros i inclou els ingredients necessaris per preparar la beguda. Els participants només hauran de portar un recipient de vidre. Una hora més tard es farà un sopar temàtic ambientat en el carnaval de venecià i que constarà de tomàquets amb mozzarella, lasanya de carn i tiramisú. Les persones que vulguin venir s’han d’apuntar al bar del centre, pagar el preu del ticket, que costa 14 euros, i presentar-se vestits amb quelcom típic de Venècia . Hi haurà premis per als millor disfressats.

 

Per diumenge l’agrupació ha previst un berenar a base de xocolata desfeta per a socis i simpatitzants. La resta de propostes s’han programat per al dia 11, amb la Ronda Aragonesa i les activitats del 12 d’octubre, amb la missa baturra, el trasllat de la figura de la Verge i el festival folklòric.