festival flamenc

La Asociación Cultural Andaluza de Gavà organitza el proper dissabte 28 de maig a partir de les 12 del migdia un festival flamenc a l’Espai Maragall. El festival està “dedicat” a la malaltia de l’Alzheimer, i això vol dir que “el que es recapti es donarà de manera íntegra a la Fundació Pasqual Maragall”, tal i com ens ha explicat Mireia Benítez, que és professora de ball a l’entitat andalusa.

El motiu que els ha portat a organitzar aquest esdeveniment és molt clar: “Fan falta molts diners, però moltíssim, i aquesta és una malaltia que malauradament pateixen alguns familiars de membres de l’associació, per això estem indignats en veure els pocs recursos econòmics que es destinen a la seva investigació i vam decidir organitzar un festival per recaptar diners”.

Benítez destaca que els diners “són per investigació, no és per cap residència sinó que és per veure si es pot avançar en trobar una cura per l’Alzheimer”. La professora de ball de l’entitat anima a tothom a col·laborar i no menysprea la petita aportació de cada entrada: “Amb aquest petit gest de cada persona, que cada entrada costa només 4 euros, podrem recaptar poc a poc per treure quants més diners millor”.

Aquest és el primer festival que l’entitat dedica a aquest objectiu solidari. En el festival intervindran els grups de ball de la Asociación Cultural Andaluza de Gavà. També col·laboren els residents de la residencia Ohana de Gavà, “de la qual alguns avis vindran a cantar-nos una cançó”, i un grup anomenat Clau y Jona. A més en el decurs de l’acte intervindrà un representant de la Fundació Pasqual Maragall, al qual se’l farà entrega de tots els diners recaptats a taquilla.

Les entrades ja es poden adquirir aquí de manera anticipada.