gimnàstica rítmica
Un moment de l'exhibició de gimnàstica rítmica d'aquest matí

Torna el tradicional Festival de Nadal del Club Rítmica Gavà, un dels clàssics de les Festes d’Hivern de Sant Nicasi de Gavà. El pavelló Jacme March ha acollit aquest matí una exhibició dels alumnes de l’entitat, que han actuat davant d’unes 300 persones que han pogut gaudir dels diversos estils i varietats de gimnàstica rítmica que han portat a terme uns 100 esportistes, tots amb edats compreses entre els 3 i els 17 anys.

Tal i com ens explica Àlex Navarro, president del Club Rítmica Gavà, “el festival que fem ara a l’hivern sol tenir un caràcter solidari ja que habitualment col·laborem amb el Banc dels Aliments i fem recollida d’aliments, però aquest any, després de dos anys en els que a causa de la pandèmia no ho hem pogut fer, hem decidit canviar la temàtica i els fons que es recaptin avui aquí aniran a parar a l’Associació contra el Càncer”.

En el festival d’aquest matí “fem la presentació a les famílies dels balls de competició que els alumnes porten entrenant des del setembre, i a més també fem balls d’exhibició”.

Es tracta, doncs, d’un dels moments més importants de l’any pel club: “Aquest festival i el que fem a l’estiu són els dos moments més importants del club, però sobretot perquè, al final, tots els gimnastes entrenen en diferents espais i molts no es coneixen, i aquí comparteixen el mateix tapís i es poden conèixer”.

Navarro, tanmateix, destaca que “també aquest és un moment en el que les petites poden veure a les més grans amb els seus balls de competició, i també les més grans veuen a les més petites, així que és un moment molt especial”.