El Club de Rítmica de Gavà segueix consolidant-se. L’entitat, creada al 2016, ha crescut, amb només un any, de manera espectacular ja que segons relata el seu president Álex Navarro, “vam començar amb 6 nenes i ara en sumem 45. Estem molt contents i amb moltes ganes de seguir endavant”. Navarro assegura que “tan els responsables del projecte, com les entrenadores, portem molt de temps treballant per poder fer-lo possible i ara veiem que hi ha interès i potencial. Comptem amb grups d’infants apassionats per aquesta disciplina esportiva amb edats des dels 4 anys”. El club organitza els entrenaments segons els grups d’edat i, segons el dia, ho fan en diferents equipaments municipals. L’entitat vol “seguir progressant i participar en les competicions territorials i dels jocs esportius escolars

Festival de Nadal de rítmica a Gavà. El Club de Rítmica de Gavà segueix consolidant-se. L’entitat, creada al 2016, ha crescut, amb només un any, de manera espectacular ja que segons relata el seu president Álex Navarro, “vam començar amb 6 nenes i ara en sumem 45. Estem molt contents i amb moltes ganes de seguir endavant”.

Navarro assegura que “tan els responsables del projecte, com les entrenadores, portem molt de temps treballant per poder fer-lo possible i ara veiem que hi ha interès i potencial. Comptem amb grups d’infants apassionats per aquesta disciplina esportiva amb edats des dels 4 anys”.

El club organitza els entrenaments segons els grups d’edat i, segons el dia, ho fan en diferents equipaments municipals. L’entitat vol “seguir progressant i participar en les competicions territorials i dels jocs esportius escolars“. També han començat a implicar-se en els actes de ciutat i, per exemple han fet una petita exhibició justament, aquest diumenge al matí, coincidint amb la celebració de la festa de la gent gran.

La seva primera exhibició important però, ha estat aquest festival de Nadal, que a més ha tingut una vessant solidària, ja que s’ha aprofitat l’acte per recollir aliments que, amb posterioritat, es repartiran entre les famílies més necessitades.