Festivals de Nadal de la gent gran 2018
Un dels moments del recital.

Les Festes d’Hivern no serien el mateix sense les activitats protagonitzades per la nostra gent gran. Un dels clàssics més esperats i reeixits és el festival artístic especial de Sant Nicasi que, un any més, han fet possible els integrants de l’Associació de la Gent Gran de Gavà. L’activitat celebrada aquest divendres. El Casal Municipal de Cultura American Lake va comptar amb el recital de la Coral Bruguers, de l’Associació de la Gent Gran, i la col·laboració del Grup de Mímica de Castelldefels amb la interpretació de la sarsuela “Compañeros principiantes”.

Val a dir que, durant les Festes d’Hivern, el col·lectiu de la gent gran protagonitza altres activitats. A més, dels pessebres, que es van inaugurar aquest dijous , aquest dissabte repeteixen a l’American Lake, a partir de les 17 hores, amb l’actuació del Niu d’Art.

D’altra banda, aquest diumenge, el pavelló Jacme March celebrarà una festa dedicada a ells, mentre que dilluns, viuran una nova edició de la Festa del Soci amb rifa d’obsequis lliurament de lots de Nadal i homenatge als qui aquest 2018 han complert 90 anys.