Festivitat de Sant Nicasi 2022

Aquest dimecres, 14 de desembre, Gavà està de Festa Major en honor a Sant Nicasi, copatró de la ciutat. Així, a les 11 hores, es farà la missa solemne, a la parròquia de Sant Nicasi, en el decurs de la qual es beneiran i repartiran els tradicional panets.

A partir de les 10 hores, a les portes de l’església, l’Associació de Veïns de Can Tintorer organitza una nova edició de la trobada de puntaires. També a partir de les 10 hores, i fins les 14.30 hores, el Parc Arqueològic de les Mines farà una jornada de portes obertes i, tothom qui ho vulgui tindrà l’oportunitat de conèixer les mines neolítiques en galeria que, amb 600 anys d’història esdevenen les més antigues de tota Europa.

A les 11.30 hores, s’ha previst una ballada de sardanes al parc de la Torre Lluc, organitzada per Gavà Flama i Caliu de Sardana i amenitzada per la cobla La Principal de Terrassa.

Finalment, a les 19 hores, el Museu de Gavà acollirà l’acte de presentació
de les actes de la XIV Trobada de Centres d’Estudis i Estudiosos de la Baronia d’Eramprunyà i es farà un homenatge al seu promotor, Josep Campmany i Guillot.
Aquest acte està organitzat per l’Associació d’Amics del Museu de Gavà.

Consulta tota la programació de les festes aquí